GESTALT per a PRINCIPIANTS

Price Gratis
0 Review

QUE ÉS LA GESTALT?

La teràpia Gestalt et diu: desperta!
Desperta a la teva veritable naturalesa, a la teva necessitat d’escoltar-te, a les teves ganes de donar curs als instints, desperta a les teves pròpies idees, a les sensacions del teu cos, als pensaments que t’ocupen i als sentiments que t’importen. Deslliga la teva emoció i deixa-la ser, et diu la Gestalt. I queda’t aquí, en el teu present, perquè no hi ha un altre lloc al qual anar. Habita el teu cos perquè és l’únic lloc en el qual pots estar. Estàs fet a la teva mesura. Sé tu mateix, en cas contrari et convertiràs en ningú.

La Gestalt et convida al fet que et facis càrrec, ara, del que penses, sents i fas. Al fet que reconeguis el que realment vols. Al fet que abandonis la vida que uns altres han dissenyat per a tu. La Gestalt et confronta amb les teves pròpies mentides perquè et trobis amb –almenys- una veritat fonamental. Et diu: “mira, el riu corre de pressa encara que tu no l’empenyis. Mira, els núvols canvien constantment i encara que t’obstinis, no podries fixar-les. Mira, la qual cosa ha de morir, mor. Mira, la qual cosa ha de néixer, neix.”. I és que, per més que barallis, l’existència segueix el seu propi llit, aliena als teus capritxos, les teves rigideses i les teves fantàstiques expectatives.
Com a mestra de filosofia, la Gestalt t’assenyala l’oportunitat que aquest estat de coses ens brinda per a exercitar la responsabilitat, la confiança i la sorpresa. Et proposa estar en el món com un equilibrista suspès en el buit, assumint la mateixa fragilitat i ensenyant les dents a la por.

Tant en el format individual com en el grupal, és un revulsiu per els més ganduls, una rentadora de consciències i una centrifugadora de creativitat.

Qualsevol surt més dinàmic, íntegre i productiu d’una experiència que posa en escac i mat les teves estratègies autodestructives a base d’observació, honestedat i valentia.

La Gestalt et diu: clava-li l’ullal al teu desig. I t’avisa: no tot depèn de tu, però si no fas el que depèn de tu, ningú construirà per tu la vida que vols. Treballa, compromet-te i gaudeix. En algun moment descobriràs que el riu t’ha portat corrent a baix, i t’ha deixat a la teva casa.

Fer teràpia Gestalt implica deixar de mirar fora buscant als culpables del que va malament en la teva vida i posar el focus en tu, per a descobrir com t’has convertit en un obstacle per a tu mateix.

GESTALT PER A PRINCIPIANTS

La teràpia Gestalt és una teràpia integrativa, holística i existencial.
🔎Integrativa, dons, el focus d’atenció es posa a resoldre els conflictes interns a partir d’assumir les nostres dificultats en lloc de renegar d’elles, la qual cosa facilita a l’hora la integració social.
🔎Holística perquè considera a la persona una totalitat, on malalties físiques i psíquiques estan interrelacionades.
🔎Existencial, per ser el desenvolupament de la consciència individual la base per a la sanació.

PROPOSEM !!

Un dissabte al més de 10 h a 14 h
Durada 6 mesos amb un stage final
Preu: 35 € sessió
Un treball per a anar aprofundint en el que és la teràpia Gestalt
Serà un grup obert, tant per aquelles persones que vulguin aprofundir en el seu desenvolupament personal, com a futurs alumnes de la pròxima formació de terapeutes que s’inicia el setembre del 2020.

   1ª TROBADA 25 DE GENER                                                                                              

«Nuestra dependencia nos hace esclavos, sobre todo si esta dependencia es una dependencia de nuestra autoestima. Si necesitas aliento, alabanza,                   palmadas en la espalda de todo el mundo, entonces haces de todo el mundo tu juez»  Fritz Perls

+info 👇
🌎http://www.egolot.com/espai/formacio-en-terapia-gestalt/
Espai Gestalt Olot
Mestre Moner 14, Olot
639721598 – 634540902

Curriculum está vacío
Marino De La Cruz

Marino De La Cruz Terapèuta

Abrir chat
Powered by