Marino de la Cruz San Valero

Terapeuta Gestalt i Corporal Integratiu. Educador Social.Fundador i director de l’Espai Gestalt Olot. EGO

És soci de l’AETG i exerceix com a terapeuta Gestalt des del 2010, especialitzant-se en addiccions, masculinitat, ansietat i fantasmes de la por. Aficionat a la lectura i al volei, encara es pregunta com ha arribat on ha arribat.

“M’agrada transmetre la Gestalt perquè he viscut molt de prop el sofriment humà, i crec que és una eina única per a reconvertir-ho en salut”.

Ferrán Lugo Monforte

Metge i Terapeuta. Format en Gestalt i Teràpia Corporal Integrativa. Membre Supervisor i Didàcta per l’AETG. Postgrau en Arts Expressives. Docent en formacions Gestalt i TCI

Creador i director d’Escenes Teatrals per a la Consciència.

Toni Aguilar Chastellain

Fundador i director del Cercle Gestalt

Terapeuta Gestalt i Corporal Integratiu, TBE, Llicenciat en Medicina, Instructor en meditació Vipassana. Deixeble de Claudio Naranjo i docent SAT

És soci de l’AETG i exerceix com a terapeuta Gestalt des de 1989, especialitzant-se en Transpersonal, Sexualitat, Gestalt i Corporal. Amic dels seus amics i de Dionisio, és un expert creador de situacions per a la intimitat, el joc i el riure. Ha aconseguit un singular mestratge en l’art del silenci i del deixar ser, i una sorprenent capacitat per a animar en els altres el goig d’existir.

“La docència és la meva manera de transmetre una actitud davant la vida. M’agrada lliurar el que m’ha estat donat, sentint-me una baula d’una escola vital”

Montserrat Coll Avellana

Terapeuta Gestalt i Corporal Integrativa, PNL, Metgessa, SAT, Docent i Supervisora AETG

És sòcia de l’AETG i exerceix com a terapeuta Gestalt des de 1997, especialitzant-se en els grups de dones. Li agrada gaudir de l’ambient rural i de la calidesa humana. Practica un contacte honest i directe, amb un estil integrador orientat cap a la resolució de conflictes.

“Sóc docent i m’agrada transmetre la Gestalt. Sento la motivació de compartir”

Antonio Campaña Fernández

Terapeuta Gestalt i Teatral, Psicodramatista, SAT, Actor i Director de Teatre, Maestro Constructor d’Òrgans i Harmòniums, Bilingüe espanyol-alemany

És Soci de l’AETG i exerceix com a terapeuta Gestalt des de 2003, convertint-se en referent del Teatre Terapèutic. És un especialista a acompanyar processos de canvi i fer florir artistes, i es considera un personatge del món, enamorat dels altres personatges.

“La meva vocació amorosa continua essent promoure la presa de consciència a través del teatre, un compromís que s’ha ampliat cap a la salut individual i el benestar social a través de la Teràpia Gestalt”

Nuria Remus

Directora i sòcia fundadora de Espaipertu Institut. Docent i tutora de Formació en Teràpia Gestalt. Terapeuta Gestalt. Membre Titular de l’AETG.

Mestra de Registres Akáshics i creadora de l’Escola Holística de Registres Akáshics. Constel·ladora Familiar i sistèmica. Formació en Psicoteràpia Integrativa en el programa SAT de Claudio Naranjo, en Teràpia de Parella. Model integratiu Gestalt i sistèmic-relacional amb Maria Grazia Cecchini, Teràpia Familiar Sistèmica (Maria Grazia Cecchini), Moviment expressiu i tècniques corporals per a la teràpia (Javier Muro), Abordatge corporal i Bioenergètica (Francis Elizalde), Practitioner en PNL, Procés Hoffman de la cuadrinidad, Patrons de Relació Disfuncional (Luis Fernando Cámara).

Jesús Oliva Chaves

Terapeuta Gestalt i Corporal Integratiu

Exerceix com a terapeuta Gestalt des de 2012, especialitzant-se en l’abordatge somàtic del trauma. Es veu a si mateix com un tipus solitari que es dedica a la teràpia per a sanar-se, aportant respecte, presència i acte-sostingues en el procés.

“El caràcter és una experiència extraordinària de supervivència, mereix respecte i temps perquè la persona pugui ocupar-se d’això que protegeix i obrir-se a la vida”

Giancarlo Lazzaro

Director i fundador de Espaipertu. Especialitzat en teràpia de parella, adults i Eneagrama. Terapeuta Gestalt. Membre Titular de l’Associació Espanyola de Teràpia Gestalt (AETG). Psicoteràpia Integrativa en el programa SAT amb Claudio Naranjo. Docent i tutor de la Formació en Teràpia Gestalt, en Teràpia de Parella, Model integratiu Gestalt i sistèmic-relacional, Procés Hoffman de la cuadrinidad, Patrons de Relació Disfuncional amb Luis Fernando Cámara, Màster en Coaching Estructural, Coaching Transformacional a l’Institut Gestalt, Stage de l’Home Madur, Sexualitat Sagrada, Psicodinero amb Cristóbal Jodorowsky, Moviment expressiu i tècniques corporals per a la teràpia, Constel·lacions Familiars i Sistèmiques.

Frederic Borja Figuls

Terapeuta Gestalt, Psicoteràpia Integrativa SAT, Teràpia Sistèmica Relacional, Llicenciat en Relacions Internacionals i Màster en Mediació de Conflictes

És soci de l’AETG i exerceix com a terapeuta Gestalt des de 2014. Políglota d’esperit multicultural, és especialista en l’acompanyament terapèutic a persones expatriades. A més de ser lector voraç i empedreït culer, conrea la sensibilitat somàtica i la mirada transpersonal.

“La docència sorgeix de la meva passió per esclarir i elaborar les dinàmiques interiors més profundes. Des del plaer, l’entrega, el rigor acadèmic i el compromís personal”.

Oscar Fontrodona López

Terapeuta Gestalt, Corporal Integratiu i Transpersonal, Llicenciat en Ciències de la Informació, CAP

És soci de l’AETG i exerceix com a terapeuta Gestalt des del 2008, especialitzant-se en TBE, sexualitat integrativa, astrologia psicològica i psicologia dels Eneatips. És practicant d’Aikido i està aprenent a no ser tan comprensiu.

“M’agrada ensenyar, ho faig des de fa més de vint anys, aprenc ensenyant”

Abrir chat
Powered by