QUE SON? COM FUNCIONEN I COM ET PODEN AJUDAR

Les Constel·lacions Familiars posen en evidència la profunda connexió de cada persona amb el seu sistema familiar, on existeixen profunds vincles d’amor i lleialtat. Si un membre del sistema deixa coses sense ‘resoldre’, serà algun de la propera generació qui, de manera totalment inconscient, intenti resoldre-ho.

QUÈ SÓN LES CONSTEL·LACIONS FAMILIARS?

Les Constel·lacions Familiars i Sistèmiques són un abordatge terapèutic molt innovador i integrador, que permet identificar ràpidament les dinàmiques disfuncionals que generen malestar en els diferents sistemes als quals pertanyem al llarg de la vida: familiar, escolar, laboral, social, etc. i d’una manera àgil i eficaç, generar canvis i orientar cap a solucions operatives i vitals.

Es nodreix dels treballs sobre teràpia familiar de Virgínia Satir i de les tècniques ideades per ella: escultura familiar, reestructuració familiar i treball de parts internes, de les idees sobre el guió de vida explicitades en l’Anàlisi Transaccional per Eric Berne, de la fenomenologia i lliurament al moviment espontani organísmic o del camp sistèmic, presents ja en la teràpia Gestalt, en el maneig profund dels nostres sistemes emocionals que en origen va posar en solfa les teories sobre el Crit primal i les teràpies humanistes en general, i de teories sistèmiques sobre estructures, ordres i equilibris familiars descrits per Haley, Minuchin, o Borzomegni-Nagy, entre d’altres.

 

S’ha d’estimar el destí; sempre es presenta,
ens colpeija, ens desafia i en ell ens superem.
Bert Helling

Pots reservar trucant al 639 721 598 o bé al 634 540 902 i també enviant un correu electrònic a info@egolot.com

T'interessa? Demana més informació

Abrir chat
Powered by