QUE SON? COM FUNCIONEN I COM ET PODEN AJUDAR

Les Constel·lacions Familiars posen en evidència la profunda connexió de cada persona amb el seu sistema familiar, on existeixen profunds vincles d’amor i lleialtat. Si un membre del sistema deixa coses sense ‘resoldre’, serà algun de la propera generació qui, de manera totalment inconscient, intenti resoldre-ho.

QUE SON? COM FUNCIONEN I COM ET PODEN AJUDAR

Les Constel·lacions Familiars posen en evidència la profunda connexió de cada persona amb el seu sistema familiar, on existeixen profunds vincles d’amor i lleialtat. Si un membre del sistema deixa coses sense ‘resoldre’, serà algun de la propera generació qui, de manera totalment inconscient, intenti resoldre-ho.

 

S’ha d’estimar el destí; sempre es presenta,
ens colpeija, ens desafia i en ell ens superem.
Bert Helling

Pots reservar trucant al 639 721 598 o bé al 634 540 902 i també enviant un correu electrònic a info@egolot.com

T'interessa? Demana més informació