Us presentem per primera vegada a Olot “MÚSIQUES PER AL DESPERTAR”.
Una proposta de treball per a terapeutes, psicòlegs, treballadors socials, educadors, amants de la música i aquelles a les que els interessa el treball personal i terapèutic servint-se de la música. El taller éseminentment experiencial i constitueix d’una banda, una oportunitat per sentir el poder de la música sobre el nostre cos i les nostres emocions i d’altra banda per poder desenvolupar i utilitzar la música com aguia i eina en l’acompanyament terapèutic.

Conduït per Carol Villalón terapeuta gestalt i terapeuta transpersonal, escultora i artterapeuta. 15 anys d’experiència dedicada a la música. Ampla experiència amb grups.

.

DIRIGIDA   a tota persona enamorada de la música, terapeutes, educador, docents, dinamitzadors de grups  del món del teatre  i  la dansa, etc

MODALITAT: DISSABTE 10H A 14H i 16H A 20H   DIUMENGE: 10H A 15H

PREU DEL CURS:160€

DIUMENGE MATÍ: SESSIÓ DEEPDANCE  12H A 15H 25€

CONTACTE: Sílvia 634540902

20% DESCOMPTE DEL PREU TOTAL ABONAT AVANÇ DEL 30 NOVEMBRE

En aquest taller experiencial proposem a la música com eina de creixement personal. Amb ella gaudirem del nostre cos i viatjarem per les emocions. Els nostres instruments són la Psicoteràpia Gestalt, Bioenergètica i Dinàmica Grupal.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*